Vill du praktisera på Text100 i höst? 

Vi på Text100 är på jakt efter en vass och nyfiken student som vill spendera sin praktik hos oss i höst. Vi är en global kommunikationsbyrå med en bred bakgrund inom marknad, kommunikation, sociala medier och PR, både inom B2B och B2C. Hos oss kommer du att få lära dig hur det är att vara konsult och hur man skapar bra kommunikation. Våra kunder har inriktning på bland annat teknik och lifestyle.

Vi söker dig som är modig, nyfiken, självgående och initiativtagande. Vi välkomnar varmt alla nya tankar och synsätt. Det är klart en fördel om du är en omvärldsbevakare utan dess like och att du kan ändra tankesätt lika fort som medielandskapet förändras. Vi sätter stolthet i att utveckla våra praktikanter och låta de prova på alla olika typer av arbetsuppgifter.

Om du inte har blivit lockad av ovanstående så kan vi fresta med att vi alltid har torsdagsfrukost (med obligatorisk avokado) samt fredagschips för de som önskar.

Är du nyfiken och känner att detta är rätt plats för dig? Maila då gärna lite information om dig själv, ett cv samt varför Text100 är platsen du vill spendera din praktik på. Vi söker främst praktikanter för längre perioder (10-20 veckor)
Välkommen med din ansökan till: annika.falkman@text100.se.Text100 Stockholm

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>