Vi som jobbar här

Annika Jungeteg-Falkman
Vd och kommunikationskonsult

Jag har jobbat med kommunikation, PR och teknik i hela mitt yrkesliv, från att lära sjuksköterskor teknisk säkerhet till att krishantera världens då största bokföringsbedrägeri. Som konsult jobbar jag mest med B2B-kunder och brinner för integrerad kommunikation. Jag är också ansvarig för Text100s Stockholmskontor.

Beroende av: Fika
Fråga mig om: Smultronställen i skärgården, Woody Allen-filmer eller vad Jesper Kärrbrink gjorde bäst som vd
Mest använda app just nu: Podcaster och Feedly

Isabelle Evers

Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har flera års erfarenhet av att arbeta med kommunikation i Norden för både B2B- och B2C-företag inom främst IT- och teknik.  Det roligaste med mitt jobb tycker jag är att hjälpa talespersoner att bli slipade inför en intervju eller presentation, vilket är något som jag säkert har med mig från min bakgrund inom retorik.

Beroende av: Morgonkaffe och kramar
Fråga mig om: Hundar och Gamification
Mest använda app just nu: Pinterest och WhatsApp


Martin Sjögren

Kundansvarig kommunikationskonsultMartin OK

Jag har närmare tio års erfarenhet som PR-konsult där jag har arbetat med ​främst IT-företag. Under dessa år har
jag varit med om att lansera en kinesisk mobilutmanare i USA till att profilera en av Sveriges idag vassaste IT-säkerhetsexperter. Och mycket annat. En spännande utmaning i dagens kommunikationslandskap är att hjälpa kunden skapa nya plattformar att verka från.

Beroende av: Min familj
Fråga mig om: Amerikansk film
Mest använda app just nu: eSvD

Alexander Havelda
Kommunikationskonsult

Har arbetat som kommunikationskonsult i två och ett halvt år, för kunder som BT, Kaspersky Lab och Harman Kardon. Innan dess arbetade jag som låtskrivare. Det bästa med jobbet som kommunikationskonsult är att få arbeta med ord.

Beroende av: Centraleuropeiska författare, bra film och fotboll
Fråga mig om: Politisk historia, Prag, och indiepop fram till 2004
Mest använda app just nu: Pilsner Urquell-kompassen

 

Li Svanberg
Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har flera års erfarenhet av att arbeta med kommunikation, både för våra konsument- och företagskunder. Främst arbetar jag med företag som är verksamma inom gaming-, IT- och teknikbranschen. Det bästa med mitt jobb är att arbetsuppgifterna är så varierande, en vanlig dag kan innehålla allt ifrån att planera events, spåna fram kreativa kommunikationsstrategier till att skriva ett målgruppsanpassat pressmeddelande.

Beroende av: Godis
Fråga mig om: Att åka båt över Atlanten, vägen om du gått vilse i Venedig eller Australiens finaste stränder.
Mest använda app just nu: FaceTime och Instagram


Anton Skoglund 

KommunikationskonsultAnton introduktion bild

Jag är relativt nyexaminerad och har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Göteborgs universitet. Jag har även läst några kurser inom International Advertising i Nederländerna, samt en kurs i projektledning vid Stockholms universitet. Mitt jobb på Text100 är mitt första inom PR-branschen. Det bästa med att vara kommunikationskonsult är att man ständigt får vara nyfiken och sätta sig in så många olika områden. Dessutom gillar jag att arbeta med ord, och se problem lösas med hjälp av tydlig(are) kommunikation.

Beroende av: glada människor och snabbt Wi-FI
Fråga mig om: Nederländerna, Europas huvudstäder och nutidsorientering
Mest använda app just nu: Instagram, Omni och WhatsApp

Mariam Ali  FullSizeRender
Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har en färsk examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Örebro universitet och har bland annat studerat genusvetenskap och publik- och omvärldsanalys. Det bästa jag vet med kommunikationsyrket är att det är snabbrörligt och att arbetet kan ske parallellt i flera olika kanaler. Det är också spännande att se företag och organisationer förstå värdet av kommunikation och att få hjälpa dem att göra sig förstådda för sin publik.

Beroende av: Sourcream & onion-chips
Fråga mig om: TV-serier som skapats av Shonda Rhimes
Mest använda app just nu: Spotify, Snapchat och Swish

 

monaMona Wennberg
Kommunikationskonsult

Min kandidatexamen i Media och Kommunikation tog jag på Södertörns Högskola i Stockholm. Innan jag började som kommunikationskonsult på Text100 arbetade jag ett år på en PR-byrå i New York, främst med B2C-kunder inom livsstil och hem.Jag har en bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen där jag arbetat flera år inom marknad, sälj och event, med bland annat projektledning och koordinering.

Det jag älskar med att arbeta som PR konsult är mixen av korta och långa bollar, möjligheten att få arbeta med olika typer av kunder och varumärken där den ena dagen inte är den andra lik. Att få hjälpa företag att förbättra deras kommunikation och bygga varumärken är det jag brinner för.

Beroende av: Kaffe, köra snöskoter och min systerdotter
Fråga mig om: Härliga Härjedalen, rooftops i NY och hur man planerar ett lyckat event!
Mest använda app just nu: Instagram, Snapchat och WhatsApp

Isabell Blomkrantz

Kundansvarig kommunikationskonsult, mammaledig

Har en ekonomiexamen inom marknadsföring från Lunds universitet och har läst PR-programmet på Berghs School of Communication. Jag arbetar med konsumentprodukter inom ljud, datorer och gaming. Det roligaste med mitt jobb är att anordna event, kontakten med media, mina kollegor och hitta kreativa sätt att kommunicera och alla positiva effekter efter hårt arbete.

Beroende av: Min dator, havet, naturen, resor och söta djur
Fråga mig om: Var man ska resa i USA, hästar och roliga YouTube-klipp
Mest använda app just nu: Definitivt Kamera för fotar precis allt och alla och appen Hälsa för är besatt av hur många steg jag tagit

Comments are closed.