Vi som jobbar här

Annika Jungeteg-Falkman
Vd och kommunikationskonsult

Jag har jobbat med kommunikation, PR och teknik i hela mitt yrkesliv, från att lära sjuksköterskor teknisk säkerhet till att krishantera världens då största bokföringsbedrägeri. Som konsult jobbar jag mest med B2B-kunder och brinner för integrerad kommunikation. Jag är också ansvarig för Text100s Stockholmskontor.

Beroende av: Fika
Fråga mig om: Smultronställen i skärgården, Woody Allen-filmer eller vad Jesper Kärrbrink gjorde bäst som vd
Mest använda app just nu: Podcaster och Feedly

Isabelle Evers
Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har flera års erfarenhet av att arbeta med kommunikation i Norden för både B2B- och B2C-företag inom främst IT- och teknik.  Det roligaste med mitt jobb tycker jag är att hjälpa talespersoner att bli slipade inför en intervju eller presentation, vilket är något som jag säkert har med mig från min bakgrund inom retorik.

Beroende av: Morgonkaffe och kramar
Fråga mig om: Hundar och Gamification
Mest använda app just nu: Pinterest och WhatsApp

Tamara Samadi
Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har flera års erfarenhet av B2C- och B2B-företag inom främst konsumentelektronik men även IT-sektorn och livsstil. Det jag tycker är roligast i mitt arbete är att utveckla kreativa kampanjer mot målgrupper, där målet är att öka kännedomen om olika varumärken och förbättra uppfattningen av dem.

Beroende av: Resor, vackra texter, musik och skor
Fråga mig om: Bästa badställen i Umeå, godast tapas i Barcelona och namnet på den snabbaste skräddaren i Bangkok
Mest använda app just nu: Spotify och Instagram

Martin OKMartin Sjögren
Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har närmare tio års erfarenhet som PR-konsult där jag har arbetat med ​främst IT-företag. Under dessa år har jag varit med om att lansera en kinesisk mobilutmanare i USA till att profilera en av Sveriges idag vassaste IT-säkerhetsexperter. Och mycket annat. En spännande utmaning i dagens kommunikationslandskap är att hjälpa kunden skapa nya plattformar att verka från.

Beroende av: Min familj
Fråga mig om: Amerikansk film
Mest använda app just nu: eSvD

Alexander Havelda
Kommunikationskonsult

Har arbetat som kommunikationskonsult i två och ett halvt år, för kunder som BT, Kaspersky Lab och Harman Kardon. Innan dess arbetade jag som låtskrivare. Det bästa med jobbet som kommunikationskonsult är att få arbeta med ord.

Beroende av: Centraleuropeiska författare, bra film och fotboll
Fråga mig om: Politisk historia, Prag, och indiepop fram till 2004
Mest använda app just nu: Pilsner Urquell-kompassen

 

Li Svanberg
Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har flera års erfarenhet av att arbeta med kommunikation, både för våra konsument- och företagskunder. Främst arbetar jag med företag som är verksamma inom gaming-, IT- och teknikbranschen. Det bästa med mitt jobb är att arbetsuppgifterna är så varierande, en vanlig dag kan innehålla allt ifrån att planera events, spåna fram kreativa kommunikationsstrategier till att skriva ett målgruppsanpassat pressmeddelande.

Beroende av: Godis
Fråga mig om: Att åka båt över Atlanten, vägen om du gått vilse i Venedig eller Australiens finaste stränder.
Mest använda app just nu: FaceTime och Instagram

Ida FlycktIda.sep.2015
Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning PR från Örebro Universitet men kommer från Stockholm. Innan studierna kretsade mitt yrkesverksamma liv kring service och event, sedan årsskiftet har jag istället ägnat mig åt livsstilsorienterad PR. Det jag gillar allra mest med kommunikationsbranschen är hur samspelet mellan god planering och kreativitet berör och påverkar både individer och allmänhet. Mitt inre kontrollfreak kan lugnas och min kreativa ådra får chans att blomma ut.

Beroende av: Italien, mysiga middagar och långa ridturer i skogen
Fråga mig om: Restauranger i Stockholm och bröllopsplanering
Mest använda app just nu: Pinterest, Instagram och Uber

Anton introduktion bildAnton Skoglund 
Kommunikationskonsult

Jag är relativt nyexaminerad och har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Göteborgs universitet. Jag har även läst några kurser inom International Advertising i Nederländerna, samt en kurs i projektledning vid Stockholms universitet. Mitt jobb på Text100 är mitt första inom PR-branschen. Det bästa med att vara kommunikationskonsult är att man ständigt får vara nyfiken och sätta sig in så många olika områden. Dessutom gillar jag att arbeta med ord, och se problem lösas med hjälp av tydlig(are) kommunikation.

Beroende av: glada människor och snabbt Wi-FI
Fråga mig om: Nederländerna, Europas huvudstäder och nutidsorientering
Mest använda app just nu: Instagram, Omni och WhatsApp

Mariam Ali  FullSizeRender
Kundansvarig kommunikationskonsult

Jag har en färsk examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Örebro universitet och har bland annat studerat genusvetenskap och publik- och omvärldsanalys. Det bästa jag vet med kommunikationsyrket är att det är snabbrörligt och att arbetet kan ske parallellt i flera olika kanaler. Det är också spännande att se företag och organisationer förstå värdet av kommunikation och att få hjälpa dem att göra sig förstådda för sin publik.

Beroende av: Sourcream & onion-chips
Fråga mig om: TV-serier som skapats av Shonda Rhimes
Mest använda app just nu: Spotify, Snapchat och Swish

 

monaMona Wennberg
Kommunikationskonsult

Min kandidatexamen i Media och Kommunikation tog jag på Södertörns Högskola i Stockholm. Innan jag började som kommunikationskonsult på Text100 arbetade jag ett år på en PR-byrå i New York, främst med B2C-kunder inom livsstil och hem.Jag har en bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen där jag arbetat flera år inom marknad, sälj och event, med bland annat projektledning och koordinering.

Det jag älskar med att arbeta som PR konsult är mixen av korta och långa bollar, möjligheten att få arbeta med olika typer av kunder och varumärken där den ena dagen inte är den andra lik. Att få hjälpa företag att förbättra deras kommunikation och bygga varumärken är det jag brinner för.

Beroende av: Kaffe, köra snöskoter och min systerdotter
Fråga mig om: Härliga Härjedalen, rooftops i NY och hur man planerar ett lyckat event!
Mest använda app just nu: Instagram, Snapchat och WhatsApp

image1

Sandra Ekvall
Kommunikationskonsult

Jag är relativt nyexaminerad från Berghs School of Communication där jag studerade PR och strategisk kommunikation. Efter min examen så har jag redan hunnit arbeta som Junior Projektledare inom PR med fokus på lifestyle.

Det roligaste med mitt jobb är att det för mig har blivit en livsstil. Omvärldsbevakningen sitter nu i ryggraden och jobbet har blivit den perfekta kombinationen av arbete och hobby helt enkelt. Det är också en extremt rolig bransch på så sätt att den ständigt förändras, man lär så länge man lever helt enkelt.

Beroende av: Sol, sällskap och gulliga YouTube-klipp på djur.
Fråga mig om: Godaste mexicanska maten i New York och även bästa hamburgaren i Stockholm.
Mest använda app just nu: Spotify, Instagram och Podcaster

Isabell Blomkrantz
Kundansvarig kommunikationskonsult, mammaledig

Har en ekonomiexamen inom marknadsföring från Lunds universitet och har läst PR-programmet på Berghs School of Communication. Jag arbetar med konsumentprodukter inom ljud, datorer och gaming. Det roligaste med mitt jobb är att anordna event, kontakten med media, mina kollegor och hitta kreativa sätt att kommunicera och alla positiva effekter efter hårt arbete.

Beroende av: Min dator, havet, naturen, resor och söta djur
Fråga mig om: Var man ska resa i USA, hästar och roliga YouTube-klipp
Mest använda app just nu: Definitivt Kamera för fotar precis allt och alla och appen Hälsa för är besatt av hur många steg jag tagit

Comments are closed.