Välkommen till Text 100:s nya blogg!

Vi är glada att kunna berätta att vi nu startar PR-byrån Text 100 Stockholms nya blogg!

Här kommer vi att skriva om bland annat intressanta och aktuella frågor i PR-branschen, journalistik, nyheter och spännande case. Vi skriver huvudsakligen för medie- och kommunikationsintresserade – kanske arbetar du med PR eller marknadsföring, studerar eller är journalist?

Sociala medier har gått från att vara ett buzzword för ett par år sedan till att vara en naturlig del av vad vi levererar och är väl integrerat med övriga PR-tjänster. Det kommer också att vara ett av våra fokusområden här på bloggen eftersom vi ser att många av våra kunder och och andra intressenter vill veta mer om det. Vi skriver huvudsakligen för dem som inte är proffs på sociala medier idag och vi vill erbjuda ett sätt att enkelt lära sig mer om nyttiga verktyg, arbetssätt och hur företag faktiskt använder sociala medier idag.

Naturligtvis kommer vi att skriva även om andra områden som är relevanta för PR- och kommunikationsintresserade. Om du vill veta mer om vilka områden vi arbetar med så kan du kika under Om Text 100. Vi vill gärna också föra en dialog med er som läser här, så tveka inte att höra av er med åsikter och tankar om det vi skriver.

Text 100 Stockholm finns också på Facebook och Twitter - följ oss gärna där!

 

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>