Text100 välkomnade sommaren med tivoli-after work!

Mitt i allt arbete kan det vara lätt att glömma bort att mycket i vår yrkesverksamhet grundar sig i social interaktion och relationsbyggande. Vi har därför för vana att en gång i kvartalet hålla en AW här på kontoret, där kunder och journalister, vänner och bekanta, har chans att träffas i en avspänd miljö och bara ha trevligt och mingla med varandra.

Planerandet inför AWn sätts igång veckor i förväg och för att rama in festen har vi alltid ett kul tema och nu tänkte vi att vad passar den soliga försommarkvällen bättre än att besöka ett nöjesfält?

I torsdags förvandlade vi kontoret till ett tivoli för en kväll, där våra gäster erbjöds att göra sin egen sockervadd, äta hur mycket popcorn de ville, åka berg-och-dalbana med hjälp av VR-glasögon, eller köra femkamp! Vår balkong kom även väldigt väl till pass för att njuta av kvällssolen och ett glas rosé.

Så kul att så många ville komma och fira in våren med oss på Text100. Nästa AW blir efter sommaren och du är såklart välkommen!

 

DSC_0479

 

DSC_0483

 

DSC_0489

 

DSC_0506

 

DSC_0492

 

DSC_0484DSC_0478

 

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>