Inspirationsinjicera medarbetarna med roliga aktiviteter och miljöombyte

I fredags tog vi på Text100 ledigt från jobbet! Eller ledigt och ledigt, vi la det dagliga arbetet åt sidan för en dag och ägnade oss åt andra aktiviteter, utanför kontorets väggar! Det blev en inspirerande och rolig dag och därför vill jag passa på att slå ett slag för hur viktigt det är med miljöombyte och teambuilding för medarbetare då och då!

Teambuilding Text100 april 2014På fredagen checkade vi ut från Microsoft Office och checkade in på café Rival. Efter en god frukost och lite jobbprat tog vi oss ner till Fotografiska, där vi inspirerades av utställningarna och åt lunch med utsikt över ett soligt och vackert Stockholm. Efter en kaffe i solen på Nytorget avslutade vi eftermiddagen med övningar och planering av strategier framöver. Dagen blandade nytta med nöje och vid dagens slut kände vi oss mer peppade och motiverade i vårt arbete.

Det är ju inte så mycket som krävs egentligen för att uppskatta och motivera medarbetare- det kan handla om en hel- eller halvdag med roliga aktiviteter inplanerade. Något så enkelt som en lunch ute funkar också bra men det gäller att visa sina medarbetare uppskattning och låta dem ha kravlöst kul på jobbet ibland!

Vi på Text100 är faktiskt väldigt duktiga på det här med att ha kul medan vi jobbar. Vi skrattar ofta och högt tillsammans, är duktiga på att berömma varandra och fikar minst två av fem arbetsdagar. Ändå kände vi hur upplyftande och givande inspirationsdagen faktiskt blev. Utöver ny energi och nya idéer tror jag att vi alla kom tillbaka till jobbet på måndagen, lite tryggare i våra relationer och våra roller som konsulter. Välinvesterade timmar det vill säga!

About Tamara Samadi

Tamara Samadi är kommunikationskonsult på Text100 i Stockholm.
Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>