Gör som jag och praktisera på Text 100

Text 100 Stockholm söker nu nya praktikanter till hösten och jag uppmanar härmed er som läser detta att göra som jag gjort vid två tillfällen och ansöka till platserna genast!

”Ge mig tre anledningar”, kanske du tänker då? Fine, here goes:

1.       Lär dig hur det fungerar i praktiken – inte bara i teorin

Om du, precis som jag, har spenderat ett enormt antal timmar åt att studera hur PR och kommunikation fungerar i teorin – vem kan väl glömma gamla godingar som Shannon och Weavers kommunikationsmodell eller Marshall McLuhans teori om att ”The medium is the message”? – och vill lära dig mer om hur det är att arbeta som PR-konsult i verkligheten istället, då är det här det perfekta tillfället för dig. Du kommer att ingå i flera olika kundteam och löpande arbeta med uppgifter som är både roliga och utmanande, samtidigt som det kommer att ställas krav på din kreativa förmåga. Du kommer att lära dig otroligt mycket under din praktikperiod som du kommer att ha stor nytta av i din framtida karriär, och personligen tycker jag att man har fått mer luft under PR-vingarna för varje dag man har spenderat på kontoret.

2.       En bra väg in i arbetslivet

 Att det är svårt att ta sig in på arbetsmarknaden i dag råder det inga större tvivel om, men genom att praktisera kommer dina möjligheter att öka betydligt. Med dig i bagaget efter avslutad praktik kommer du att ha både ovärderlig kunskap och en bättre inblick i hur det är att jobba med PR, samt dokumenterad arbetslivserfarenhet som kommer att väga väldigt tungt i ditt CV.

Det ska också tilläggas att Text 100 Stockholm vid flera tillfällen har anställt praktikanter, så om du jobbar hårt och visar framfötterna har du alla möjligheter i världen.

3.       Häng med ett härligt gäng

 Sist, men absolut inte minst, så kommer du som praktiserar på Text 100 få chansen att umgås och arbeta med ett otroligt glatt och skönt gäng! Att jag valt att förlägga min praktik här vid två olika tillfällen vittnar om hur bra jag har trivts.

Så, ta chansen och skicka din ansökan till Annika.Falkman@text100.se. Du kommer inte att ångra dig!

 PS. Det finns en fjärde anledning till att ansöka – har du tur kan du få möjligheten att träffa kontorets egen Digital Dog, Rufus!

About Jonas Viksten

Praktikant på Text100:s Stockholmskontor
Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>