Kommunikationsbyrån Text100

Text100 är en internationell kommunikationsbyrå som erbjuder en rad tjänster inom PR och kommunikation i linje med våra kunders affärsmål. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med strategisk rådgivning, kommunikationsplaner, medierelationer, medieträning, kriskommunikation, sociala medier och integrerad kommunikation. Det svenska kontoret startades 1996 och har ett nära samarbete med kontoren i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors för att kunna erbjuda nordiska kommunikationskampanjer.

Vi på Text100 ser PR som en viktig del av ett företags marknadsmix och är stolta över att alltid leverera aktiviteter som ligger i linje med kundernas affärsmål. Vi är vana att samarbeta och synkronisera aktiviteter med reklam- och varumärkesbyråer för en verkligt integrerad marknadsföring.

Text100s konsulter har bakgrund från PR, journalistik, varumärkesutveckling, medierelationer och internkommunikation. Vi har lång erfarenhet av PR för kunder inom teknik- och IT-branschen, samtidigt som vi under de senaste åren expanderat även till andra områden, som exempelvis resebranschen. Våra kunder är nationella, nordiska och multinationella företag, som IBM, British Airways och Lenovo. Oavsett marknadssektor och storlek erbjuder vi våra kunder engagemang, ansvar och mätbara affärsresultat.

Jobba eller praktisera på Text100?

Vi på Text100 söker ständigt nya vassa konsultkollegor eller nyfikna och ambitiösa studenter som vill ha praktikplats. Kontakta Text100 Stockholms byråchef Annika Falkman för mer information eller skicka helt enkelt in ansökan och CV direkt:

E-post: annika.falkman@text100.se  Tel: 0707-16 35 99

 

Comments are closed.